برگزاری جشنواره غذا
- دسته: مسابقات
- بازدید: 1109
به گزارش معاونت فرهنگی مدرسه، جشنواره غذا به مناسبت نیمه شعبان در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت برگزار شد.
محورهای این جشنواره طبخ انواع پیش غذا، دسر، غذای سنتی، غذای ابتکاری، غذای فوری بوده است.
دراین جشنواره ۱۱ گروه از طلاب و کادر حضور داشتند، هیئت داوران متشکل از مدیریت محترم مدرسه و کادر، 5 گروه را به عنوان افراد منتخب جشنواره معرفی کردند.
برندگان جشنواره:
پیش غذا: خانم معظمی گودرزی
دسر: خانم نیک سیرت
غذای سنتی: خانم رحیمی
غذای ابتکاری: خانم دولوقاجار
غذای فوری: خانم حیدری
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.